Overvejer du at få et solcelleanlæg i Snedsted, Thy, Thisted, Mors eller omegn?

Der er mange gode grunde til at gå den grønne vej og investere i et solcelleanlæg, uanset om du er hus- eller virksomhedsejer. Hos Snedsted El-service har vi en bred viden inden for solcelleanlæg, og vi hjælper gerne dig med at finde det solcelleanlæg, der passer bedst til dit behov. Vi giver garanti for høj kvalitet og lægger vægt på god og tillidsfuld kundeservice, når du vælger os som din autoriseret elektriker. Vi kører gerne til Thy, Thisted, Mors eller omegn. 

Kontakt os i dag og hør mere

Derfor skal du  vælge solcelleanlæg

Overvejer du at få et solcelleanlæg monteret på dit hus, virksomhed, sommerhus eller måske campingvogn, og dermed skifte til en grøn og bæredygtig energiform? Der er ikke kun en økonomisk gevinst at hente, men det er også til stor gavn for miljøet og klimaet. Når du investerer i et solcelleanlæg, bruger du solceller som energikilde, og din husstand bliver dermed automatisk mere energibesparende. Det bliver din grønne kilde til billig og ren energi!

5 fordele ved at vælge et solcelleanlæg:

  • Nedbringer dit elforbrug
  • Miljøvenlig energiproduktion
  • Lang levetid
  • Minimal vedligeholdelse
  • Øger husets eller virksomhedens værdi
     

Når du vælger os

Hos Snedsted El-service går vi til opgaven med stort engagement og kvaliteten er i højsæde. Markedet med solceller er i rivende udvikling og der er forskellige typer solcelleanlæg at vælge imellem. Tvivl ikke, selvom det kan være svært at skabe sig et overblik - vi hjælper gerne. Derfor lægger vi stor vægt på at du, som vores kunde får den bedste rådgivning, så du finder den løsning, der passer til dit behov. Vi hjælper både private og erhvervskunder, og ingen opgave er for stor eller lille. 

Få et tilbud på solcelleanlæg

Ring til os i dag og få en snak om, hvad du drømmer om. Vi hjælper dig fra start til slut med rådgivning, pris, bestilling, montering og installering af solcelleanlæg, og vi gør det til en yderst konkurrencedygtig pris. 

Du kan kontakte os på 97 93 43 43 eller skriv en mail på alex@snedstedelservice.dk og få en uforpligtende samtale om dit nye solcelleanlæg. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag og hør mere