Er du på udkig efter en luft til luft varmepumpe, men er usikker på om det er det rette valg for dig? En luft til luft varmepumpe er et oplagt valg til parcelhuse med elradiatorer og mange bruger dem til deres sommerhus. Hos Snedsted El Service ApS har vi mange års erfaring med varmepumper, og vi hjælper gerne med varmepumpe, levering, montering og serviceaftaler, så du er sikker på hjælp, hvis uheldet er ude. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Thy, Thisted, Mors og omegn. 

Kontakt os i dag og hør mere

Fordele ved luft til luft varmepumpe

Vores udvalg af luft til luft varmepumper er særdeles populære, og det er ikke uden grund. Varmepumper er nemlig nemme at installere og kræver ikke et komplekst varmesystem. 

Se 5 fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe:

  • Billig løsning som alternativ til andre varmekilder
  • Kan også køle dit hjem ned på en varm sommerdag
  • Forbedret indeklima
  • Afhængigt af din nuværende varmekilde, kan en luft til luft varmepumpe reducere din boligs CO2-aftryk
  • Ideelt til sommerhus, da det ikke kræver vandbåren radiatorsystem. 

Sådan virker en luft til luft varmepumpe

Når du skal have monteret en luft til luft varmepumpe, monteres en udedel og en del inden for. Den del, der sidder uden på dit hus, hiver varmeenergi ud af luften, og sender det videre til delen indenfor, som sørger for at omdanne det til rumvarme. Dette er en meget miljøvenlig løsning, da det er vedvarende energi. 

Investér i en luft til luft varmepumpe til en skarp pris og skab ikke kun et behageligt indeklima, men bidrag også til en mere bæredygtig og grønnere opvarmningsløsning for din bolig.

Kontakt os og få et skarpt tilbud på en luft til luft varmepumpe

Ring i dag for få et uforpligtende tilbud, hvis du går og drømmer om at få installeret en luft til luft varmepumpe hjemme hos dig. Du kan kontakte os på telefon 97 93 43 43 eller sende en mail på alex@snedstedelservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest.