Overvejer du en ladestander i Thy, Thisted, Mors eller omegn?

Kan du også se det smarte i at oplade din elbil derhjemme, så du altid kommer ud til en nyopladet bil? En anden fordel ved at investere i en ladestander til din hjemmeadresse er, at det oftest er billigere at lade sin elbil om natten. Sidst, men ikke mindst, så bidrager du til et grønt og bæredygtigt samfund. Lad Snedsted El-service hjælpe dig med at finde og installere den ladestander, der passer bedst til dit behov og dermed spare tid og penge. Du finder os i Snedsted, men vi kører gerne for at hjælpe dig. Så befinder du dig i Thy, Thisted, Mors eller omegn, så ring og få en uforpligtende snak. 

Hvilken ladestander skal jeg vælge?

Hvilken ladestander du bør vælge afhænger blandt andet af, hvor ofte du lader din elbil og hvor meget du kører. Derudover er det også vigtigt at være opmærksom på, hvilke specifikationer netop din elbil kræver.   

Inden du køber en ladestander, skal du også være opmærksom på:

  • Hvor stort et kørselsbehov har du?

  • Hvad er din elbils krav til strømstyrke og effekt?

  • Kan ladestanderen opsættes et sted, hvor den er lettilgængelig?

  • Kan ladestanderen monteres, så den er beskyttet mod vind og vejr. Det kan forlænge ladestanderens levetid. 

Der er flere forskellige ladestandere og ladebokse til elbiler på markedet, og det kan være en jungle at finde rundt på egen hånd. Hos Snedsted El-service gør vi en dyd ud af at rådgive dig til at træffe det valg, der er rigtigt for dig og dine behov. Så ring allerede i dag og lad os få en snak, så er du et skridt nærmere at lade din elbil derhjemme. 

Hvad koster en ladestander?

Prisen på en ladestander kan variere meget alt efter hvilket mærke, model og kraft, du vælger. Hos Snedsted El-service stræber vi mod at give vores kunder den bedste rådgivning, så ring til os og få en snak om, hvilke krav du har til din ladestander. Vi hjælper både private og erhvervskunder, og ingen opgave er for stor eller lille for os. 

Vidste du, at du kan få refunderet elafgiften?

Når du investerer i din egen ladestander, er der yderligere en fordel, der er værd at tage med. Når du ejer en ladestander til din elbil, kan du nemlig få refunderet din elafgift. Det er ikke muligt, hvis du lejer en ladestander gennem et abonnement. Der er dog den betingelse, at din bolig må ikke være registreret som elopvarmet på BBR (bygnings- og boligregistret) og du må ikke modtage refusion for solceller. 

Ring og få et tilbud på en ladestander

Ring i dag for få et uforpligtende tilbud, hvis du går og drømmer om at få installeret en ladestander hjemme hos dig. Vi har mange års erfaring som autoriseret installatør, så vi kan effektivt hjælpe dig med din nye ladestander. 

Du kan kontakte os på 97 93 43 43 eller skrive en mail på alex@snedstedelservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag og hør mere