Der skal ikke meget til for at give dine hårde hvidevarer en længere levetid. Hos Snedsted El-service ApS er vi eksperter i installation og vedligeholdelse af hårde hvidevarer, og vi kan altid hjælpe dig med både installation og rådgivning, så du sikrer, at dine hvidevarer holder længere.

​Med en installation udført af en professionel håndværker er du garanteret tryghed for, at den er udført forsvarligt efter gældende regler om hårde hvidevarer. Mange boligselskaber kræver for eksempel at installationen af vaskemaskine skal foregå af en autoriseret el-installatør netop for at sikre, at der ikke sker vandskade i bebyggelsen. Eller at forsikringen dækker, hvis uheldet alligevel er ude.

Vi hjælper alle kunder med installationen af hårde hvidevarer. Vi hjælper både private og erhvervskunder med forskellige typer af installationer. ​Vi sætter en ære i at levere et højt serviceniveau, hvad enten det drejer sig om reparation af køleskab, installation af vaskemaskine eller om vi skal skaffe dig en specifik vare. Vi kan skaffe alle slags hårde hvidevarer, og vi kan også hjælpe med alle former for reparationer og installationer

Kontakt os og få et tilbud

Kort sagt er der ikke den opgave med hårde hvidevarer, som vi ikke er klar til at løse for dig. Vi kører i Thisted og på Mors og Thy. Ring til os på telefon 97 93 43 43, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.