En el-installatør skal kunne hjælpe sine kunder med alt indenfor el-installationer og service. Hos Snedsted El-service hjælper vi både privatkunder og erhvervskunder i Thisted, på Mors og i Thy generelt.

Vores el-installatør har 11 års erfaring i faget. Vi løser derfor alle opgaver, store som små. Ingen opgave, hvor en el-installatør er nødvendig, er for lille til os.

En el-installatør der ligger vægt på kvalitet

Vores kunder er både privat- og erhvervskunder. Derfor løser vi mange opgaver inden for elektrikerfaget.

Vores el-installatør kan derfor hjælpe dig, hvis du skal have trukket kabler i et nybyggeri eller i forbindelse med en større renovering. Desuden har vi døgnvagt, og kan derfor hjælpe dig, hvis et akut problem skulle opstå.

Vores arbejde er lokalt, og vi kommer derfor gerne forbi dig, og får en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig bedst muligt, ligegyldigt om det drejer sig om el-installation eller el-reparationer.

​Sådan kontakter du os

Vi har døgnvagt, hvilket betyder, at du kan kontakte os, når problemet opstår akut, eller på det tidspunkt hvor det passer dig bedst. Kvaliteten hos os er altid i højsædet, og du kan derfor uforpligtende kontakte os på telefon 97 93 43 43 og få et tilbud af vores el-installatør.

Med vores 11 års erfaring er intet problem hverken for lille eller for stort, når det kommer til elektrikerfaget og dets arbejde. Vores el-installatør tager altid din el-opgave under vingerne, og udfører den med stor kvalitetsbevidsthed.