Hos ​Snedsted El-service Aps er vi din lokale el-installatør. Vi udfører alle typer af opgaver inden for el-installation for både private kunder, ehvervskunder og for det offentlige i Thisted, på Thy og Mors. Uanset om det drejer sig om, at der skal trækkes kabler til nybyggeri eller i forbindelse med renovering, om el-tavlerne skal have et eftersyn, eller om du står med et akut problem, der skal løses, så er vi firmaet til at klare jobbet for dig. Vi løser alle opgaver inden for el-installation uanset om det drejer sig om en større eller en mindre opgave.

Høj kvalitet inden for el-installation

Vi står for håndværk af høj kvalitet, og vi lægger vægt på et højt serviceniveau, hvor kunden altid er tilfreds med den udførte el-installation. Vi er et firma med 11 års erfaring og mange tilfredse kunder, som du kan læse mere om under menupunktet referencer.

​Hvis du står med en større udfordring inden for el-installation kommer vi gerne forbi og tager en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe lige dig.

Alle opgaver udføres af en uddannet el-installatør. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din el-installation. Du kan ringe på telefon 97 93 43 43 døgnet rundt, eller du er velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden, så sørger vi for at kontakte dig i forbindelse med din næste el-installation.